YASMIN SHAAM RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasmin Shaam Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2024 om 20:35 Superlekker! Veel rijst, brood en salade bij de bestelling!
31 mrt 2024 om 23:57 Gedeelte v.d bestelling ontbrak. Contact opgenomen met het restaurant, zij wilden niks voor me betekenen. Ik moest met thuisbezorgd contact opnemen, nadat er discussie ontstond gooide het restaurant de hoorn erop, hierna werd er niet meer opgenomen
30 mrt 2024 om 23:18 Eten is nooit bezorgd. Zowel restaurant als thuisbezorgd wilde niets voor ons betekenen.
26 mrt 2024 om 12:32 The food was not good chicken burned so hard and it. seems cooked since a week with the rice ..was so bad experience...i was fasting and i waited for my meal.. i was really desapointed..i do not recommend.
17 mrt 2024 om 20:12 Reuze gamba’s betekent eigenlijk een bak met rijst (?), paar wokgarnalen en slappe frietjes. Falafel smaakte naar supermarkt. Hummus was wel lekker!
16 mrt 2024 om 19:48 Heerlijk! Als je twijfelt om eten te bestellen omdat alles zo overrated en duur is.. trust me dit is het waard! En bezorging was snel!! Eindelijk weer eens tevreden met een bestelling van thuisbezorgd. Ik had btw mix grill, linzensoep en fattoush.
15 mrt 2024 om 20:32 delicious, fresh I advise everyone to try it.
17 feb 2024 om 10:32 Top
11 feb 2024 om 2:04 Sambosa zat er niet bij dat was jammer. Maar de kwaliteit van het eten dat we wel hadden is erg goed.
4 feb 2024 om 18:23 The food It’s always really good and fresh!!
27 jan 2024 om 13:15 Ik had een linzensoep, fattoush salade en grill kip met patat. De linzensoep was lekker, maar er kon wel wat meer zout in. De grill kip kwam met een gele rijst en daarop patat. Patat was zout- en sausloos maar de salade was super lekker!
22 dec 2023 om 20:48 Redelijk. Afgehaald omdat bezorgen niet mogelijk was. Patat was helaas afgekoeld bij thuiskomst (5min reistijd). Delen van de kip waren wel erg zwart. Wel smaakvol. Prijs was voor mijn gevoel aan de hoge kant.